Publikavimo data: 2024-05-19
Aštrūs kalmarai su terijakio padažu
Pikantiškumo kalmarams suteikia kepimo būdas, būdingas "Teriyaki" padažui, kuris dėl cukraus karamelizavimo suteikia jūros gėrybėms ir skonį, ir gražią blizgančią išvaizdą. Medus, taip pat česnakas, imbiero šaknis ir citrinos sultys papildys saldų kalmarų skonį ir aromatą. Šiuo pavidalu kalmarai išverdami labai greitai, nepaisant prieskonių sąrašo prie jų.
Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus - ne ilgiau kaip 2-3 minutes, tada supjaustykite juos žiedais.
Žingsnis 2
Imbiero šaknį ir česnaką supjaustykite peiliu mažais kubeliais.
Žingsnis 3
Supilkite terijakio padažą į keptuvę ir įpilkite 100 ml vandens. Tada sudėkite smulkintą česnaką ir imbierą ir užvirinkite. Sudėkite krakmolą, medų ir citrinos sultis ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite kalmarus į keptuvę ir viską kartu pakepkite dar 1 minutę.
Kategorijos