Aštrūs kalmarai su terijakio padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aštrūs kalmarai su terijakio padažu

Pikantiškumo kalmarams suteikia kepimo būdas, būdingas "Teriyaki" padažui, kuris dėl cukraus karamelizavimo suteikia jūros gėrybėms ir skonį, ir gražią blizgančią išvaizdą. Medus, taip pat česnakas, imbiero šaknis ir citrinos sultys papildys saldų kalmarų skonį ir aromatą. Šiuo pavidalu kalmarai išverdami labai greitai, nepaisant prieskonių sąrašo prie jų.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs kalmarai su terijakio padažu Žingsnis 1
Išvirkite kalmarus - ne ilgiau kaip 2-3 minutes, tada supjaustykite juos žiedais.

Žingsnis 2

Aštrūs kalmarai su terijakio padažu Žingsnis 2
Imbiero šaknį ir česnaką supjaustykite peiliu mažais kubeliais.

Žingsnis 3

Aštrūs kalmarai su terijakio padažu Žingsnis 3
Supilkite terijakio padažą į keptuvę ir įpilkite 100 ml vandens. Tada sudėkite smulkintą česnaką ir imbierą ir užvirinkite. Sudėkite krakmolą, medų ir citrinos sultis ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Aštrūs kalmarai su terijakio padažu Žingsnis 4
Sudėkite kalmarus į keptuvę ir viską kartu pakepkite dar 1 minutę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos