Publikavimo data: 2024-05-26
Aštrus karpis kefyro marinate
Tarp įvairių žuvies gaminimo variantų virėjų fantazijai nėra ribų. Pateiktame recepte pateikiamas kiek neįprastas žuvies gaminimo būdas - kefyro, česnakų ir rozmarinų marinatas. Tačiau jis pateisina save dėl skonio. Nors dėl marinavimo ir kepimo tokios žuvies gaminimo laikas gana ilgas, jūsų buvimas virtuvėje bus minimalus.
Žingsnis 1
Peiliu padarykite pjūvius skersai žuvies skerdenos. Į kefyrą įmaišykite trintą česnaką ir smulkiai supjaustytą rozmariną. Į šį marinatą įdėkite karpį. Palikite šaldytuve 10-11 valandų.
Žingsnis 2
Sudėkite žuvį ant kepimo skardos. Jei norite, į pjūvius įdėkite plonus citrinos griežinėlius ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje, kol žuvis gražiai pagels.
Kategorijos