Aštrūs kepti ešeriai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Aštrūs kepti ešeriai

Šios žuvies mėsa labai naudinga smegenų, nervų ir virškinimo sistemoms. Jūros ešerys yra baltymų šaltinis. Mūsų receptą lengva paruošti, žuvis gaunasi sultinga, minkšta, su pikantišku poskoniu. Šį patiekalą galite drąsiai įtraukti į savo kulinarinę knygą, jis tiks ir šeimos vakarienei, ir šventiniam pobūviui. Galite naudoti bet kokius jums patinkančius prieskonius, o ešerį geriausia patiekti su putojančiais vynais.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs kepti ešeriai Žingsnis 1
Sumaišykite prieskonius reikiamomis proporcijomis ir atsargiai išmaišykite. Įberkite reikiamą kiekį druskos.

Žingsnis 2

Aštrūs kepti ešeriai Žingsnis 2
Žuvį gerai nuplaukite, nusausinkite ir apvoliokite prieskonių mišinyje.

Žingsnis 3

Aštrūs kepti ešeriai Žingsnis 3
Ant ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių, apversdami.

Žingsnis 4

Aštrūs kepti ešeriai Žingsnis 4
Kepimo metu žuvis turėtų įgauti auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos