Publikavimo data: 2024-06-22
Aštrūs kepti ešeriai
Šios žuvies mėsa labai naudinga smegenų, nervų ir virškinimo sistemoms. Jūros ešerys yra baltymų šaltinis. Mūsų receptą lengva paruošti, žuvis gaunasi sultinga, minkšta, su pikantišku poskoniu. Šį patiekalą galite drąsiai įtraukti į savo kulinarinę knygą, jis tiks ir šeimos vakarienei, ir šventiniam pobūviui. Galite naudoti bet kokius jums patinkančius prieskonius, o ešerį geriausia patiekti su putojančiais vynais.
Žingsnis 1
Sumaišykite prieskonius reikiamomis proporcijomis ir atsargiai išmaišykite. Įberkite reikiamą kiekį druskos.
Žingsnis 2
Žuvį gerai nuplaukite, nusausinkite ir apvoliokite prieskonių mišinyje.
Žingsnis 3
Ant ugnies įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir apkepkite žuvį iš abiejų pusių, apversdami.
Žingsnis 4
Kepimo metu žuvis turėtų įgauti auksinę spalvą.
Kategorijos