Publikavimo data: 2024-06-16
Klasikinė ispaniška salsa verde
Salsa - tai tradicinis aštrus meksikietiškas padažas iš pomidorų, aštriųjų paprikų ir kitų ingredientų. Visame pasaulyje žinoma salsa, tačiau tik nedaugelis žino, kad egzistuoja mažiau aštrus jos analogas - salsa verde. Tai klasikinis ispaniškas padažas, kuris, nors ir prastesnis už savo meksikietiškąjį brolį, vis tiek išsiskiria originaliu aštriu skoniu ir nepakartojamu aromatu.
Žingsnis 1
Mikserio dubenyje sumaišykite rankomis susmulkintas petražoles ir bazilikus. Sudėkite nuluptas, susmulkintas paprikas, česnaką, ketvirčiais supjaustytą svogūną ir ančiuvius. Taip pat sutarkuokite į dubenėlį citrinos žievelę ir pagal skonį išspauskite šiek tiek jos sulčių.
Žingsnis 2
Dideliu greičiu įjungtame maišytuve viską plakite iki vientisos masės, palaipsniui po truputį įmaišydami alyvuogių aliejų. Pagal skonį įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite.
Kategorijos