Klasikinė ispaniška salsa verde pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Klasikinė ispaniška salsa verde

Salsa - tai tradicinis aštrus meksikietiškas padažas iš pomidorų, aštriųjų paprikų ir kitų ingredientų. Visame pasaulyje žinoma salsa, tačiau tik nedaugelis žino, kad egzistuoja mažiau aštrus jos analogas - salsa verde. Tai klasikinis ispaniškas padažas, kuris, nors ir prastesnis už savo meksikietiškąjį brolį, vis tiek išsiskiria originaliu aštriu skoniu ir nepakartojamu aromatu.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.26/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinė ispaniška salsa verde Žingsnis 1
Mikserio dubenyje sumaišykite rankomis susmulkintas petražoles ir bazilikus. Sudėkite nuluptas, susmulkintas paprikas, česnaką, ketvirčiais supjaustytą svogūną ir ančiuvius. Taip pat sutarkuokite į dubenėlį citrinos žievelę ir pagal skonį išspauskite šiek tiek jos sulčių.

Žingsnis 2

Klasikinė ispaniška salsa verde Žingsnis 2
Dideliu greičiu įjungtame maišytuve viską plakite iki vientisos masės, palaipsniui po truputį įmaišydami alyvuogių aliejų. Pagal skonį įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos