Publikavimo data: 2024-06-08
Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis
Upėtakių šašlykai, į šoninę įvyniotas Kamambero sūris ir saldžiosios paprikos - visa skonių ir aromatų įvairovė. Šoninės sūrio, Dižono garstyčių ir citrinų sultyse marinuotų upėtakių dėka jie įspūdingi savo tekstūra ir skoniu. Šį skonį vainikuoja kepimo ant grotelių technika. Labai skanu ir verta patiekti ne tik šeimai, bet ir svečiams.
Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, supilkite citrinos sultis, aliejų, druską, pipirus ir išmaišykite. Marinuokite 120 minučių.
Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite maždaug 3 cm dydžio gabalėliais. Sūrį supjaustykite į 8 gabaliukus ir įdėkite į šaldiklį 120 minučių. Po to išimkite iš šaldiklio ir kiekvieną gabalėlį apvyniokite šonine.
Žingsnis 3
Ant iešmelių pakaitomis suverkite paprikas, upėtakius, šoninę, sūrį ir vėl paprikas. Dėkite iešmelius 15 minučių į šaldiklį ir kepkite kebabus ant grotelių ne ilgiau kaip 15 minučių.
Kategorijos