Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis

Upėtakių šašlykai, į šoninę įvyniotas Kamambero sūris ir saldžiosios paprikos - visa skonių ir aromatų įvairovė. Šoninės sūrio, Dižono garstyčių ir citrinų sultyse marinuotų upėtakių dėka jie įspūdingi savo tekstūra ir skoniu. Šį skonį vainikuoja kepimo ant grotelių technika. Labai skanu ir verta patiekti ne tik šeimai, bet ir svečiams.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
252 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 1
Upėtakį supjaustykite kubeliais, sudėkite į dubenį, supilkite citrinos sultis, aliejų, druską, pipirus ir išmaišykite. Marinuokite 120 minučių.

Žingsnis 2

Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 2
Paprikas supjaustykite maždaug 3 cm dydžio gabalėliais. Sūrį supjaustykite į 8 gabaliukus ir įdėkite į šaldiklį 120 minučių. Po to išimkite iš šaldiklio ir kiekvieną gabalėlį apvyniokite šonine.

Žingsnis 3

Aštrūs upėtakių kebabai su kamamberu ir saldžiosiomis paprikomis Žingsnis 3
Ant iešmelių pakaitomis suverkite paprikas, upėtakius, šoninę, sūrį ir vėl paprikas. Dėkite iešmelius 15 minučių į šaldiklį ir kepkite kebabus ant grotelių ne ilgiau kaip 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos