Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže

Dažnai kepu šakes sojų padaže, jos išsiskiria kaip sėklos. Jie yra puikus užkandis prie alaus ir ne tik. Šakočius galima patiekti su bet kokiu garnyru ar daržovių salotomis.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
327 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
29 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže Žingsnis 1
Į kaklelius įpilkite sojų padažo, garstyčių, maltų raudonųjų pipirų, džiovintų česnakų ir džiovintų žolelių. Viską sumaišykite ir palikite kaklelius marinuotis 10-20 minučių.

Žingsnis 2

Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite šakes. Uždenkite ir troškinkite juos savo sultyse ant silpnos ugnies 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Žingsnis 3

Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže Žingsnis 3
Kai visos sultys išgaruos, kepkite kokteilius ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Pabaigoje suberkite sezamo sėklas ir išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos