Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs vištienos kokteiliai sojų padaže
Dažnai kepu šakes sojų padaže, jos išsiskiria kaip sėklos. Jie yra puikus užkandis prie alaus ir ne tik. Šakočius galima patiekti su bet kokiu garnyru ar daržovių salotomis.
Žingsnis 1
Į kaklelius įpilkite sojų padažo, garstyčių, maltų raudonųjų pipirų, džiovintų česnakų ir džiovintų žolelių. Viską sumaišykite ir palikite kaklelius marinuotis 10-20 minučių.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite šakes. Uždenkite ir troškinkite juos savo sultyse ant silpnos ugnies 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 3
Kai visos sultys išgaruos, kepkite kokteilius ant vidutinės ugnies, kol taps auksinės spalvos. Pabaigoje suberkite sezamo sėklas ir išmaišykite.
Kategorijos