Publikavimo data: 2025-08-20
Aštrūs žemės riešutai saldžioje ir sūrioje karamelėje
Kartais prie židinio su puodeliu arbatos norisi paragauti kokio nors neįprasto patiekalo. Žemės riešutai saldžiai sūrioje karamelėje yra būtent tai, ko jums reikia šiuo atveju. Ji išsaugo traškią riešutų tekstūrą, leidžia pajusti šiek tiek saldumo, bet su sūrumo prieskoniu. Tokius saldumo ir sūrumo atspalvius mėgsta daugelis žmonių, todėl paruoškite riešutų, ir pamatysite, kad jie patiks jūsų šeimai. Be to, juos labai greitai paruošite.
Žingsnis 1
Supilkite cukrų į puodą, supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai jis pradės tirpti, masę sukrėskite nemaišydami. Puodą galite pakreipti, kad karamelė nepriliptų. Virkite, kol taps vientisa.
Žingsnis 2
Sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite sviestą, išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir po truputį supilkite šiltą grietinėlę, išmaišykite. Virkite dar 3 minutes, tada suberkite žemės riešutus ir žiupsnelį druskos.
Kategorijos