Aštrūs žemės riešutai saldžioje ir sūrioje karamelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Aštrūs žemės riešutai saldžioje ir sūrioje karamelėje

Kartais prie židinio su puodeliu arbatos norisi paragauti kokio nors neįprasto patiekalo. Žemės riešutai saldžiai sūrioje karamelėje yra būtent tai, ko jums reikia šiuo atveju. Ji išsaugo traškią riešutų tekstūrą, leidžia pajusti šiek tiek saldumo, bet su sūrumo prieskoniu. Tokius saldumo ir sūrumo atspalvius mėgsta daugelis žmonių, todėl paruoškite riešutų, ir pamatysite, kad jie patiks jūsų šeimai. Be to, juos labai greitai paruošite.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
430 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
26 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.28/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Aštrūs žemės riešutai saldžioje ir sūrioje karamelėje Žingsnis 1
Supilkite cukrų į puodą, supilkite vandenį ir pastatykite ant didelės ugnies. Kai jis pradės tirpti, masę sukrėskite nemaišydami. Puodą galite pakreipti, kad karamelė nepriliptų. Virkite, kol taps vientisa.

Žingsnis 2

Aštrūs žemės riešutai saldžioje ir sūrioje karamelėje Žingsnis 2
Sumažinkite ugnį iki silpnos, sudėkite sviestą, išmaišykite. Nuimkite nuo ugnies ir po truputį supilkite šiltą grietinėlę, išmaišykite. Virkite dar 3 minutes, tada suberkite žemės riešutus ir žiupsnelį druskos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos