Publikavimo data: 2025-08-17
Aštrusis polakas
Jis labai aromatingas.
Žingsnis 1
Sumalkite kalendrą ir zirą kavos malūnėliu.
Žingsnis 2
Smulkiai susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Augaliniame aliejuje apkepkite česnaką, kalendrą, zirą, imbierą ir ciberžolę.
Žingsnis 4
Pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Į keptuvę sudėkite pomidorus ir troškinkite.
Žingsnis 6
Į keptuvę suberkite smulkiai supjaustytą svogūną.
Žingsnis 7
Paprikas supjaustykite griežinėliais, sudėkite į keptuvę ir troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 8
Supjaustykite žuvį mažais gabalėliais.
Žingsnis 9
Sudėkite į keptuvę ir troškinkite ant silpnos ugnies 30 minučių.
Kategorijos