Aštuonkojai keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Aštuonkojai keptuvėje

Aštuonkojo keptuvėje receptas naudojamas įvairioms salotoms, kuriose moliuskas yra pagrindinis ingredientas, ruošti. Preliminarūs aštuonkojai išverdami, o paskui kepami tešloje. Norėdami gaminti keptą aštuonkojį, turite pasirinkti atšaldytą arba šaldytą egzempliorių. Paprastai šaldyti aštuonkojai parduodami jau išvalyti. Pakuotėje neturėtų būti ledo ar didelio kiekio sniego. Būtinai patikrinkite produkto galiojimo datą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
93 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aštuonkojai keptuvėje Žingsnis 1
Išvirkite aštuonkojį. Ant ugnies pastatykite puodą su vandeniu, palaukite, kol užvirs, ir į verdantį vandenį įdėkite aštuonkojį. Virkite jį 20 minučių, išimkite iš puodo į lėkštę ir palikite atvėsti. Supjaustykite aštuonkojį kąsnio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Paruoškite tešlą. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir suplakite šakute.

Žingsnis 3

Aštuonkojai keptuvėje Žingsnis 3
Apkepkite aštuonkojį. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Kiekvieną aštuonkojo gabalėlį panardinkite į tešlą ir dėkite į karštą aliejų. Kepkite visus aštuonkojo gabalėlius, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos