Publikavimo data: 2025-08-19
Aštuonkojų sausainiai
Šis receptas skirtas laimingiesiems sovietinės mėsmalės savininkams. Jei tokią turite, išsitraukite ją iš sandėliuko ir pagaminkite šiuos sausainius.
Žingsnis 1
Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Reikia ištirpinti margariną, sumaišyti su kiaušiniais ir cukrumi.
Žingsnis 3
Minkykite tešlą, dalimis berdami miltus. Tešla turi būti pakankamai tiršta, kad ją būtų galima pertrinti per mėsmalę. Sudėkite į maišelį ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.
Žingsnis 4
Tešlą pertrinkite per mėsmalę, kad gautųsi "aštuonkojis". Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.
Kategorijos