Aštuonkojų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Aštuonkojų sausainiai

Šis receptas skirtas laimingiesiems sovietinės mėsmalės savininkams. Jei tokią turite, išsitraukite ją iš sandėliuko ir pagaminkite šiuos sausainius.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
394 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
46 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Aštuonkojų sausainiai Žingsnis 1
Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Aštuonkojų sausainiai Žingsnis 2
Reikia ištirpinti margariną, sumaišyti su kiaušiniais ir cukrumi.

Žingsnis 3

Aštuonkojų sausainiai Žingsnis 3
Minkykite tešlą, dalimis berdami miltus. Tešla turi būti pakankamai tiršta, kad ją būtų galima pertrinti per mėsmalę. Sudėkite į maišelį ir 20 minučių padėkite į šaldytuvą.

Žingsnis 4

Aštuonkojų sausainiai Žingsnis 4
Tešlą pertrinkite per mėsmalę, kad gautųsi "aštuonkojis". Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos