Publikavimo data: 2025-08-18
Atogrąžų mangų agar-agar pudingas
Pudingas su mango sluoksniu - tai ryškus ir apetitą žadinantis patiekalas, kuris tikrai nustebins svečius ir papuoš bet kokį šventinį stalą. Kadangi mangas yra labai saldus vaisius, jį puikiai papildo rūgščios laimo skiltelės, suteikiančios patiekalui išbaigtumo. Paties deserto pagrindą sudaro dviguba grietinėlė ir pienas.
Žingsnis 1
Dvigubą grietinėlę supilkite į puodą sunkiu dugnu, suberkite cukrų ir druską. Supilkite pieną, sudėkite trynius ir lengvai suplakite plaktuvu. Pastatykite mišinį ant ugnies ir nuolat maišykite. Kai beveik užvirs, suberkite agarą ir pavirkite apie minutę.
Žingsnis 2
Pusę mango supjaustykite kubeliais, o kitą pusę susmulkinkite iki tyrės. Pusę gabalėlių sudėkite į stiklinių dugną ir užpilkite puse tyrės. Perpjaukite laimą ir pasilikite porą skiltelių papuošimui, likusiomis sultimis apšlakstykite stiklinėse esančius mangus.
Žingsnis 3
Antrąjį sluoksnį užpilkite pieno mišiniu, palikite kambario temperatūroje maždaug valandai, paviršius turėtų sustingti. Tada ant viršaus sudėkite likusius mangus.
Kategorijos