Ryžių pudingas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Ryžių pudingas receptas

Ryžių pudingas ruošiamas Europoje, Kanadoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose, taip pat Azijoje. Pagrindas - ryžiai, sumaišyti su pienu ir įvairiais priedais. Kaip tokius priedus galima naudoti šokoladą, riešutus, imbierą, anyžių, kardamoną, šafraną, sirupus iš melionų sulčių, arbūzų ar bananų. Beje, bananinis ryžių pudingas priklauso Kambodžos virtuvei. Taigi šiandien galbūt pirmą kartą paragausite Kambodžos patiekalo!
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
96 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių pudingas receptas Žingsnis 1
Nulupkite bananus ir sutrinkite juos šakute, kol taps košelė.

Žingsnis 2

Ryžių pudingas receptas Žingsnis 2
Ryžius sudėkite į puodą su pasūdytu vandeniu ir virkite ant silpnos ugnies uždengę dangčiu apie 30 minučių. Supilkite pieną (580 ml), cinamoną, cukrų ir maišydami virkite dar 10 minučių.

Žingsnis 3

Ryžių pudingas receptas Žingsnis 3
Sumaišykite krakmolą su 20 ml pieno, supilkite į ryžius ir virkite 10 minučių.

Žingsnis 4

Ryžių pudingas receptas Žingsnis 4
Sudėkite virtus ryžius su trintu bananu, vanile, gerai išmaišykite ir 120 minučių padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos