Publikavimo data: 2024-05-25
Duonos pudingas su šokolado gabalėliais
Duonos pudingas su šokolado gabalėliais - puikus būdas panaudoti vakarykštę duoną ir pamaitinti šeimą skaniais pusryčiais. Mitybos specialistai pataria pudingą patiekti pirmoje dienos pusėje, nes patiekalas yra gana kaloringas. Pageidautina vartoti karčiojo šokolado, jis yra sveikesnis. Kad gaminimo laikas būtų kuo ilgesnis, duoną su įdaru galite užpilti iš vakaro. Taip desertas bus dar skanesnis.
Žingsnis 1
Paruoškite pudingo pagrindą. Į karščiui atsparų indą sudėkite duonos riekes taip, kad kraštai persidengtų. Pabarstykite šokolado gabalėliais. Ant viršaus uždėkite antrąjį duonos sluoksnį.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Pieną, cukrų ir kakavos miltelius išvirkite iki kakavos. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius. Į juos supilkite grietinėlę ir išmaišykite. Karštą kakavą plona srovele supilkite į plaktus kiaušinius, visą laiką energingai maišydami. Mišinys turi būti vientisas. Šokolado ir kiaušinių mišinį supilkite ant pudingo pagrindo ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 3
Iškepkite pudingą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių, įdėkite į ją pudingo formą ir kepkite 20 minučių.
Kategorijos