Ryžių pudingas su braškių padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Ryžių pudingas su braškių padažu

Ryžių pudingas - tai desertas, gaminamas iš ryžių, pieno arba grietinėlės, pridedant įvairių ingredientų. Jis populiarus visame pasaulyje. Įvairiose šalyse jis ruošiamas skirtingais būdais. Šiame recepte siūlome jums paruošti ryžių pudingo versiją, populiarią Anglijoje ir Amerikoje. Iš ryžių ir pieno verdama savotiška košė, kuri supilama į formeles ir kepama orkaitėje. Į pudingą įpilkite braškių padažo ir subtilus bei skanus desertas paruoštas.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
135 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, braškės, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 1
Užpilkite ryžius pienu, įberkite šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos ir užkaiskite. Virkite ryžius ant silpnos ugnies 25-30 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 2
Kai ryžiai išvirs ir taps tiršta mase, sudėkite sviestą ir vištos kiaušinį. Išmaišykite.

Žingsnis 3

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 3
Keksiukų formą ištepkite sviestu ir sudėkite į ją ryžių mišinį.

Žingsnis 4

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 4
Pasiųskite pudingą kepti į orkaitę 20 minučių, kol įgaus auksinę spalvą.

Žingsnis 5

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 5
Tuo tarpu paruoškite braškių padažą. Sumaišykite braškes ir 2 valgomuosius šaukštus cukraus. Padažą virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.

Žingsnis 6

Ryžių pudingas su braškių padažu Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite išvirtą ryžių pudingą ir užpilkite braškių padažu. Desertą papuoškite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos