Publikavimo data: 2024-03-24
Ryžių pudingas su braškių padažu
Ryžių pudingas - tai desertas, gaminamas iš ryžių, pieno arba grietinėlės, pridedant įvairių ingredientų. Jis populiarus visame pasaulyje. Įvairiose šalyse jis ruošiamas skirtingais būdais. Šiame recepte siūlome jums paruošti ryžių pudingo versiją, populiarią Anglijoje ir Amerikoje. Iš ryžių ir pieno verdama savotiška košė, kuri supilama į formeles ir kepama orkaitėje. Į pudingą įpilkite braškių padažo ir subtilus bei skanus desertas paruoštas.
Žingsnis 1
Užpilkite ryžius pienu, įberkite šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos ir užkaiskite. Virkite ryžius ant silpnos ugnies 25-30 minučių, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Kai ryžiai išvirs ir taps tiršta mase, sudėkite sviestą ir vištos kiaušinį. Išmaišykite.
Žingsnis 3
Keksiukų formą ištepkite sviestu ir sudėkite į ją ryžių mišinį.
Žingsnis 4
Pasiųskite pudingą kepti į orkaitę 20 minučių, kol įgaus auksinę spalvą.
Žingsnis 5
Tuo tarpu paruoškite braškių padažą. Sumaišykite braškes ir 2 valgomuosius šaukštus cukraus. Padažą virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
Žingsnis 6
Į lėkštę sudėkite išvirtą ryžių pudingą ir užpilkite braškių padažu. Desertą papuoškite cukraus pudra.
Kategorijos