Saldus aviečių zefyras pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Saldus aviečių zefyras

Rusų virtuvei priklausantis desertas, žinomas nuo XVII a., yra pastila. Saldus, traškus - tai, ką taip mėgsta visi vaikai ir suaugusieji. Jam paruošti prireiks daug laiko, tačiau rezultatas jus tikrai patenkins. Jai pagaminti reikia labai nedaug ingredientų, o avietes galite pakeisti kitais vaisiais ir uogomis.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
109 kcal.
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Saldus aviečių zefyras Žingsnis 1
Avietes pertrinkite per sietelį, kad atsiskirtų sultys nuo kauliukų. Supilkite sultis į puodą ir užvirinkite. Virkite 1-1,5 valandos, kad sultys išvirtų. Po 30 minučių suberkite cukrų. Toliau virkite sultis, kol jų tūris sumažės perpus.

Žingsnis 2

Saldus aviečių zefyras Žingsnis 2
Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo pergamentu ir supilkite aviečių sultis. Kepkite pastilę 80-85 C temperatūros orkaitėje. Jei turite konvekcinę orkaitę, galite ją naudoti pastilei kepti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos