Atviras pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Atviras pyragas

Tai garsaus prancūziško atviro pyrago iš sluoksniuotos tešlos kepinio quiche adaptacija. Įdarui naudosime dešrą, kietąjį sūrį, kiaušinius, varškę ir grietinę. Pyragas gaunasi labai sotus. Jis gali tapti pilnaverčiu patiekalu.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.03/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Atviras pyragas Žingsnis 1
Dešrą supjaustykite griežinėliais, sūrį sutarkuokite. Paruoškite mišinį iš 4 kiaušinių, grietinės, varškės, įmaišykite pusę tarkuoto sūrio, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 2

Atviras pyragas Žingsnis 2
Iškočiokite tešlą, reikės pusės pakelio, t. y. 250 g. Aš naudojau mielinę sluoksniuotą tešlą. Iškočiokite apskritimą.

Žingsnis 3

Atviras pyragas Žingsnis 3
Paimkite formą arba gilią keptuvę. Ištepkite sviestu, kad tešla neliptų ir būtų galima lengvai išimti iš formos. Sudėkite tešlą į formą.

Žingsnis 4

Atviras pyragas Žingsnis 4
Ant tešlos dėkite dešrą, užpildykite mišiniu ir ant viršaus užberkite likusį tarkuotą sūrį. Kepkite orkaitėje 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos