Auksinis keptas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Auksinis keptas sūris

Skrudinta duona su sūriu - populiariausias, paprasčiausias ir skaniausias pusryčių patiekalas visame pasaulyje. Sūris yra labai senas produktas, išrastas dar prieš rašto atsiradimą. Manoma, kad sūrį žmonės pradėjo gaminti maždaug 8 000 metų prieš mūsų erą, kai buvo prijaukintos avys. Yra daugybė sūrio rūšių, visos jos turi daug sveikatai naudingų savybių, įskaitant didelį baltymų ir įvairių aminorūgščių kiekį. Pusiau kieti sūriai - rusiškas, gouda, edamas - gerai tirpsta ir puikiai tinka karštiems skrebučiams.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Auksinis keptas sūris Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Sviestu patepkite dvi duonos riekes iš vienos pusės. Ant dviejų nepateptų duonos riekelių dėkite sūrio ir uždenkite kitomis dviem riekelėmis, pateptomis sviestu.

Žingsnis 2

Auksinis keptas sūris Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius su sūriu. Įkaitinkite sausą keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 2-3 minutes, tada apverskite skrebučius ir uždenkite juos dangčiu. Kepkite dar 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos