Publikavimo data: 2024-06-23
Auksinis keptas sūris
Skrudinta duona su sūriu - populiariausias, paprasčiausias ir skaniausias pusryčių patiekalas visame pasaulyje. Sūris yra labai senas produktas, išrastas dar prieš rašto atsiradimą. Manoma, kad sūrį žmonės pradėjo gaminti maždaug 8 000 metų prieš mūsų erą, kai buvo prijaukintos avys. Yra daugybė sūrio rūšių, visos jos turi daug sveikatai naudingų savybių, įskaitant didelį baltymų ir įvairių aminorūgščių kiekį. Pusiau kieti sūriai - rusiškas, gouda, edamas - gerai tirpsta ir puikiai tinka karštiems skrebučiams.
Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Sviestu patepkite dvi duonos riekes iš vienos pusės. Ant dviejų nepateptų duonos riekelių dėkite sūrio ir uždenkite kitomis dviem riekelėmis, pateptomis sviestu.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius su sūriu. Įkaitinkite sausą keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 2-3 minutes, tada apverskite skrebučius ir uždenkite juos dangčiu. Kepkite dar 1-2 minutes.
Kategorijos