Auksinis keptas sūris pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Auksinis keptas sūris

Skrudinta duona su sūriu - populiariausias, paprasčiausias ir skaniausias pusryčių patiekalas visame pasaulyje. Sūris yra labai senas produktas, išrastas dar prieš rašto atsiradimą. Manoma, kad sūrį žmonės pradėjo gaminti maždaug 8 000 metų prieš mūsų erą, kai buvo prijaukintos avys. Yra daugybė sūrio rūšių, visos jos turi daug sveikatai naudingų savybių, įskaitant didelį baltymų ir įvairių aminorūgščių kiekį. Pusiau kieti sūriai - rusiškas, gouda, edamas - gerai tirpsta ir puikiai tinka karštiems skrebučiams.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Auksinis keptas sūris Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Sviestu patepkite dvi duonos riekes iš vienos pusės. Ant dviejų nepateptų duonos riekelių dėkite sūrio ir uždenkite kitomis dviem riekelėmis, pateptomis sviestu.

Žingsnis 2

Auksinis keptas sūris Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius su sūriu. Įkaitinkite sausą keptuvę ant vidutinės ugnies ir sudėkite ant jos skrebučius. Kepkite 2-3 minutes, tada apverskite skrebučius ir uždenkite juos dangčiu. Kepkite dar 1-2 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos