Publikavimo data: 2024-06-09
Aviečių ir šalavijų pudingas
Pudingas su avietėmis ir chia sėklomis - skani ir sveika dienos pradžia. Chia sėklose gausu vitaminų, mineralų ir maistingųjų medžiagų. Jos puikiai padidina energijos kiekį, padeda kovoti su antsvoriu, diabetu ir širdies ligomis. Prieš vartojimą chia sėklas reikia pamirkyti. Jas galite užpilti šaltu pienu ir palikti šaldytuve per naktį arba karštas ir palaikyti 20 minučių. Avietės pudingui gaminti tinka ir šviežios, ir šaldytos.
Žingsnis 1
Paruoškite pudingo pagrindą. Bananus supjaustykite atsitiktinio dydžio gabalėliais ir sutrinkite į tyrę. Pusę aviečių sumaišykite su medumi ir sutrinkite.
Žingsnis 2
Surinkite pudingą. Į stiklinės dugną sudėkite sutrintus bananus, tada chia sėklas ir aviečių tyrę. Jei norite, prieš patiekdami desertą atšaldykite arba patiekite iš karto.
Kategorijos