Aviečių ir šalavijų pudingas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Aviečių ir šalavijų pudingas

Pudingas su avietėmis ir chia sėklomis - skani ir sveika dienos pradžia. Chia sėklose gausu vitaminų, mineralų ir maistingųjų medžiagų. Jos puikiai padidina energijos kiekį, padeda kovoti su antsvoriu, diabetu ir širdies ligomis. Prieš vartojimą chia sėklas reikia pamirkyti. Jas galite užpilti šaltu pienu ir palikti šaldytuve per naktį arba karštas ir palaikyti 20 minučių. Avietės pudingui gaminti tinka ir šviežios, ir šaldytos.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
16 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.4/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Aviečių ir šalavijų pudingas Žingsnis 1
Paruoškite pudingo pagrindą. Bananus supjaustykite atsitiktinio dydžio gabalėliais ir sutrinkite į tyrę. Pusę aviečių sumaišykite su medumi ir sutrinkite.

Žingsnis 2

Aviečių ir šalavijų pudingas Žingsnis 2
Surinkite pudingą. Į stiklinės dugną sudėkite sutrintus bananus, tada chia sėklas ir aviečių tyrę. Jei norite, prieš patiekdami desertą atšaldykite arba patiekite iš karto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos