Publikavimo data: 2025-08-20
Aviečių pyragas
Jei mėgstate saldumynus ir rytais mėgstate arbatą su saldumynais, šis pyragas jus tikrai pradžiugins. Šį pyragą galite gaminti ne tik namuose, bet ir kaip vaišes svečiams prie arbatos. Pyragas gaunasi labai skanus ir orus. Švelnus, kvapnus pyragas padės ne tik pusryčiams ar pavalgyti, bet ir bet kokiam šventiniam stalui. Produktai elementarūs, jis paruošiamas labai greitai, o malonus bonusas bus kvapnios avietės. Labai subtilus desertas, kurį įvertins ir vaikai, ir suaugusieji.
Žingsnis 1
Išimkite kambario temperatūros sviestą iš vyniotinio. Sviestą sudėkite į tinkamą dubenį, suberkite cukrų ir kiaušinius. Viską plakite plaktuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į sviestą suberkite kepimo miltelius ir per smulkų sietelį persijotus miltus. Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį pagardinkite prieskoniais. Jei reikia, skoniui pagerinti įmaišykite medaus.
Žingsnis 3
Iš šaldytuvo išimkite šaldytas avietes arba naudokite šviežias. Sudėkite uogas į tešlą ir gerai išmaišykite. Keletą uogų palikite pyragui papuošti.
Žingsnis 4
Į kepimo indą įdėkite pergamentą. Patepkite jį aliejumi. Supilkite tešlą ant kepimo skardos ir išlyginkite ją. Ant viršaus suberkite likusias avietes.
Žingsnis 5
Pašaukite kepimo skardą į įkaitintą 180-200 laipsnių Celsijaus orkaitę 30 minučių, kol bus paruošta. Kai pyragas įgaus auksinę spalvą, patikrinkite, ar jis paruoštas, naudodami iešmelį arba dantų krapštuką. Išimkite pyragą iš orkaitės ir papuoškite pagal pageidavimą.
Kategorijos