Publikavimo data: 2025-08-18
Avižinė košė vasario 23 d.
Vasario 23 d. kiekvienas vyras su malonumu paragaus šventinių pusryčių. Jei tai bus skanus ir sotus patiekalas, visa diena praeis teigiamų emocijų atmosferoje. Maistingos triušienos ir šviežių pomidorų derinys suteiks geriausių įspūdžių!
Žingsnis 1
Dubenyje šakute suplakite kiaušinius, supilkite pieną ir grūdų dribsnius. Palikite mišinį 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Pomidorą supjaustykite kubeliais, česnako skiltelę smulkiai sukapokite ir sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite mėsą, sūrį, česnaką ir majonezą.
Žingsnis 4
Supilkite blynų masę ant aliejumi pateptos keptuvės ir kepkite avižinių dribsnių blynus po 6 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Avižinius blynus perkelkite į lėkštę ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 6
Ant vienos pusės dėkite mėsos, sūrio, česnako ir majonezo įdarą.
Žingsnis 7
Ant šio įdaro uždėkite sluoksnį kubeliais pjaustytų pomidorų.
Žingsnis 8
Uždenkite avižinių dribsnių blyną kita puse ir perkelkite į lėkštę. Galite pakviesti stipresniąją žmonijos pusę šventiniams pusryčiams!
Kategorijos