Publikavimo data: 2024-06-09
Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis
Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis - puikūs pusryčiai visiems. Jame yra baltymų, riebalų ir angliavandenių. O žmogui reikalingiausi riebalai yra Omega 3, kurių menkės kepenyse yra gana daug. Apskritai avižinė košė yra puiki alternatyva įprastai avižinių dribsnių košei, kurią mėgsta ne visi. O į mūsų patiekalą galite įsidėti visko, kas jums patinka. Ir net nesuprasite, kad pusryčiams valgėte avižinę košę.
Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su kefyru ir suberkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite. Stenkitės, kad būtų vidutinio tirštumo.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį ant keptuvės ir šaukštu paskirstykite po visą paviršių. Kepkite blyną iš abiejų pusių 3 minutes ant mažos ugnies, kol taps auksinis.
Žingsnis 3
Ant paruošto blyno sudėkite menkės kepenėles, paskirstykite jas po visą paviršių, perlenkite blyną per pusę ir į vidų įdarykite įdaru.
Kategorijos