Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis

Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis - puikūs pusryčiai visiems. Jame yra baltymų, riebalų ir angliavandenių. O žmogui reikalingiausi riebalai yra Omega 3, kurių menkės kepenyse yra gana daug. Apskritai avižinė košė yra puiki alternatyva įprastai avižinių dribsnių košei, kurią mėgsta ne visi. O į mūsų patiekalą galite įsidėti visko, kas jums patinka. Ir net nesuprasite, kad pusryčiams valgėte avižinę košę.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
355 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
31 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis Žingsnis 1
Kiaušinius suplakite su kefyru ir suberkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite. Stenkitės, kad būtų vidutinio tirštumo.

Žingsnis 2

Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis Žingsnis 2
Supilkite mišinį ant keptuvės ir šaukštu paskirstykite po visą paviršių. Kepkite blyną iš abiejų pusių 3 minutes ant mažos ugnies, kol taps auksinis.

Žingsnis 3

Avižinių dribsnių blynas ant kefyro su menkės kepenėlėmis Žingsnis 3
Ant paruošto blyno sudėkite menkės kepenėles, paskirstykite jas po visą paviršių, perlenkite blyną per pusę ir į vidų įdarykite įdaru.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos