Publikavimo data: 2025-08-18
Avižiniai blynai su triušiena
Puiku pusryčiams valgyti ką nors mėsiško! Sotumo jausmas iš karto užpildo kūną ir suteikia energijos visai dienai! Šį patiekalą ypač mėgsta vyrai. Skanus ir sveikas!
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Paimkite virtą mėsą.
Žingsnis 2
Dubenyje šakute šiek tiek suplakite kiaušinius, suberkite grūdų dribsnius, pieną ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 3
Į blenderio dubenį sudėkite virtą triušieną.
Žingsnis 4
Susmulkinkite triušieną.
Žingsnis 5
Sūrį sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 6
Supilkite blynų masę ant aliejumi pateptos keptuvės ir kepkite avižinių dribsnių blynus po 6 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 7
Avižinius blynus dėkite į lėkštę ir aptepkite majonezu.
Žingsnis 8
Ant pusės blyno uždėkite svogūnų sluoksnį.
Žingsnis 9
Ant svogūnų sluoksnio sudėkite susmulkintą triušieną, o tada - sūrį.
Žingsnis 10
Uždenkite avižinių dribsnių blyną kita puse ir galite patiekti!
Kategorijos