Avižiniai dribsniai su aguonomis ir datulėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Avižiniai dribsniai su aguonomis ir datulėmis

Puošnūs ir labai skanūs sveiki pusryčiai. Naudos niekada nebus per daug.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.39/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Supilkite vandenį į puodą ir suberkite avižas. Uždėkite ant silpnos ugnies ir užvirę virkite 5 minutes. Tada supilkite pieną ir virkite 1-2 minutes.

Žingsnis 2

Datules 3-5 minutes pamirkykite verdančiame vandenyje. Tada vandenį nusunkite ir atskirkite datulių minkštimą nuo kauliukų. Smulkiai supjaustykite datulių minkštimą.

Žingsnis 3

Avižiniai dribsniai su aguonomis ir datulėmis Žingsnis 3
Į avižinius dribsnius suberkite aguonas ir datules. Viską sumaišykite ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, avižiniai dribsniai, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai pusryčiai, avižiniai pusryčiai, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos