Herkuleso košė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Herkuleso košė

Herkuleso košė ant pieno yra sveikas ir maistingas patiekalas. Avižinė košė labai populiari Anglijoje. Būtent ten pirmą kartą buvo atidarytas prekystalis, kuriame ši košė buvo parduodama vietoj tradicinių mėsainių. Tokį patiekalą pageidautina valgyti ryte, tuščiu skrandžiu. Cuddifah universiteto mokslininkai įrodė, kad žmonių, kurie reguliariai valgo herkules košę su pienu arba vandeniu, nuotaika ir sveikata yra geresnė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
200 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Herkuleso košė Žingsnis 1
Paruoškite košę. Į puodą supilkite vandenį ir pieną. Nuolat maišydami užvirkite ant vidutinės ugnies. Į verdantį pieną supilkite dribsnius ir druską. Nuolat maišydami virkite košę 5-15 minučių. Įdėkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir sviesto. Išmaišykite. Nuimkite nuo viryklės. Palikite pastovėti 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos