Publikavimo data: 2024-04-08
Herkuleso košė
Herkuleso košė ant pieno yra sveikas ir maistingas patiekalas. Avižinė košė labai populiari Anglijoje. Būtent ten pirmą kartą buvo atidarytas prekystalis, kuriame ši košė buvo parduodama vietoj tradicinių mėsainių. Tokį patiekalą pageidautina valgyti ryte, tuščiu skrandžiu. Cuddifah universiteto mokslininkai įrodė, kad žmonių, kurie reguliariai valgo herkules košę su pienu arba vandeniu, nuotaika ir sveikata yra geresnė.
Žingsnis 1
Paruoškite košę. Į puodą supilkite vandenį ir pieną. Nuolat maišydami užvirkite ant vidutinės ugnies. Į verdantį pieną supilkite dribsnius ir druską. Nuolat maišydami virkite košę 5-15 minučių. Įdėkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir sviesto. Išmaišykite. Nuimkite nuo viryklės. Palikite pastovėti 10 minučių.
Kategorijos