Avižiniai dribsniai su pienu, uogų mišiniu ir sviestu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Avižiniai dribsniai su pienu, uogų mišiniu ir sviestu

Pusryčiai laikomi svarbiausiu dienos valgymu. Todėl daugelis žmonių daro klaidą, nes šį valgį praleidžia ir nepakankamai įvertina. O jei taip ir nutinka, dažnai suklystama renkantis pusryčių maistą. Apie avižinių dribsnių naudą rašoma jau labai seniai. Pirma, avižiniai dribsniai yra geriausias skaidulinių medžiagų ir sudėtinių angliavandenių šaltinis, dėl kurių ilgai nejaučiame alkio. Antra, jose yra tokių komponentų kaip magnis, kalis, kalcis, geležis ir jodas.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (40 bal.)

Žingsnis 1

Avižiniai dribsniai su pienu, uogų mišiniu ir sviestu Žingsnis 1
Supilkite pieną į nedidelį puodą ir ant silpnos ugnies užvirinkite.

Žingsnis 2

Avižiniai dribsniai su pienu, uogų mišiniu ir sviestu Žingsnis 2
Kai pienas užvirs, supilkite dribsnius ir vanilinį cukrų. Išmaišykite ir užvirinkite. Įdėkite gabalėlį sviesto ir dalimis uogų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, avižiniai dribsniai, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai pusryčiai, avižiniai pusryčiai, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos