Publikavimo data: 2025-08-20
Avižiniai dribsniai su pienu, uogų mišiniu ir sviestu
Pusryčiai laikomi svarbiausiu dienos valgymu. Todėl daugelis žmonių daro klaidą, nes šį valgį praleidžia ir nepakankamai įvertina. O jei taip ir nutinka, dažnai suklystama renkantis pusryčių maistą. Apie avižinių dribsnių naudą rašoma jau labai seniai. Pirma, avižiniai dribsniai yra geriausias skaidulinių medžiagų ir sudėtinių angliavandenių šaltinis, dėl kurių ilgai nejaučiame alkio. Antra, jose yra tokių komponentų kaip magnis, kalis, kalcis, geležis ir jodas.
Žingsnis 1
Supilkite pieną į nedidelį puodą ir ant silpnos ugnies užvirinkite.
Žingsnis 2
Kai pienas užvirs, supilkite dribsnius ir vanilinį cukrų. Išmaišykite ir užvirinkite. Įdėkite gabalėlį sviesto ir dalimis uogų.
Kategorijos