Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais
Kas yra cukruoti vaisiai ir kuo jie skiriasi nuo džiovintų vaisių? Cukruoti vaisiai - tai cukraus sirupe virti vaisių gabaliukai. Džiovinti vaisiai yra džiovinti analogiški vaisiai. Todėl cukruotuose vaisiuose yra daugiau cukraus nei džiovintuose, taip pat daugiau angliavandenių, vitaminų B, C, P, A. Cukruoti vaisiai ryškiai papuoš bet kurį jūsų desertą, ypač sausainius.
Žingsnis 1
Paimkite patogų dubenį sausainių tešlai minkyti ir supilkite į jį avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir raugą.
Žingsnis 2
Viską išmaišykite - turi gautis vientisas mišinys.
Žingsnis 3
Sudėkite suformuotus sausainius ant kepimo skardos. Ant kiekvieno sausainio išdėliokite cukruotus vaisius.
Žingsnis 4
Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 190 laipsnių. Ir siųskite sausainius kepti maždaug 10 minučių.
Kategorijos