Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais

Kas yra cukruoti vaisiai ir kuo jie skiriasi nuo džiovintų vaisių? Cukruoti vaisiai - tai cukraus sirupe virti vaisių gabaliukai. Džiovinti vaisiai yra džiovinti analogiški vaisiai. Todėl cukruotuose vaisiuose yra daugiau cukraus nei džiovintuose, taip pat daugiau angliavandenių, vitaminų B, C, P, A. Cukruoti vaisiai ryškiai papuoš bet kurį jūsų desertą, ypač sausainius.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
369 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
47 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais Žingsnis 1
Paimkite patogų dubenį sausainių tešlai minkyti ir supilkite į jį avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir raugą.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais Žingsnis 2
Viską išmaišykite - turi gautis vientisas mišinys.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais Žingsnis 3
Sudėkite suformuotus sausainius ant kepimo skardos. Ant kiekvieno sausainio išdėliokite cukruotus vaisius.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su cukruotais vaisiais Žingsnis 4
Orkaitę iš anksto įkaitinkite iki 190 laipsnių. Ir siųskite sausainius kepti maždaug 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos