Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais

Juodieji serbentai suteikia naudos ir taip sveikoms kepenims. Receptas ypač aktualus uogų sezono metu. Galite naudoti šviežias arba šaldytas. Serbentai suteiks malonios rūgštelės. Ypač skanu patiekti su arbata arba šiltu pienu.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
347 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Avižinius dribsnius, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius sudėkite į dubenį, kuriame jums patogu gaminti tešlą.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais Žingsnis 2
Viską kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais Žingsnis 3
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Ant kiekvieno sausainio uždėkite po juodųjų serbentų gabalėlį.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros. Dėkite sausainius kepti maždaug 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos