Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su juodaisiais serbentais
Juodieji serbentai suteikia naudos ir taip sveikoms kepenims. Receptas ypač aktualus uogų sezono metu. Galite naudoti šviežias arba šaldytas. Serbentai suteiks malonios rūgštelės. Ypač skanu patiekti su arbata arba šiltu pienu.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tešlą. Avižinius dribsnius, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius sudėkite į dubenį, kuriame jums patogu gaminti tešlą.
Žingsnis 2
Viską kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 3
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Ant kiekvieno sausainio uždėkite po juodųjų serbentų gabalėlį.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros. Dėkite sausainius kepti maždaug 10 minučių.
Kategorijos