Avižiniai sausainiai su kakava pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su kakava

Pagrindinė avižinių sausainių sudedamoji dalis yra avižiniai dribsniai. Jos gali būti rupiai sumaltos arba sumaltos blenderiu. Yra daugybė variantų. O su kakava sausainiai būna labai švelnūs ir tirpsta burnoje. Sviestą, miltus, herkules, kiaušinius ir kakavą sumaišykite į vientisą tešlą, suformuokite sausainius, iškepkite.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
45 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su kakava Žingsnis 1
Pirmiausia į didelį gilų dubenį suberkite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su kakava Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus, kad neliktų gumuliukų.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su kakava Žingsnis 3
Suberkite kakavą ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su kakava Žingsnis 4
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Prieš tai ant jo uždėkite pergamentinį popierių.

Žingsnis 5

Avižiniai sausainiai su kakava Žingsnis 5
Kepkite sausainius 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8-10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos