Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su kakava
Pagrindinė avižinių sausainių sudedamoji dalis yra avižiniai dribsniai. Jos gali būti rupiai sumaltos arba sumaltos blenderiu. Yra daugybė variantų. O su kakava sausainiai būna labai švelnūs ir tirpsta burnoje. Sviestą, miltus, herkules, kiaušinius ir kakavą sumaišykite į vientisą tešlą, suformuokite sausainius, iškepkite.
Žingsnis 1
Pirmiausia į didelį gilų dubenį suberkite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 3
Suberkite kakavą ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Sudėkite sausainius ant kepimo skardos. Prieš tai ant jo uždėkite pergamentinį popierių.
Žingsnis 5
Kepkite sausainius 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 8-10 minučių.
Kategorijos