Publikavimo data: 2025-08-18
Avižiniai sausainiai su ryžių miltais
Avižinių dribsnių sausainiai su ryžių miltais yra sveiki ir paprasti naminiai sausainiai, kurie ypač tinka tiems, kurie kepimui nenaudoja kvietinių miltų. Sausainiai yra traškūs ir turi auksinę plutelę. Jie bus puikus priedas prie stiklinės šilto pieno, karštos arbatos, kavos ar kakavos.
Žingsnis 1
Sumaišykite ryžių miltus ir avižinius dribsnius, cukrų, vaniliną ir druską. Supilkite vandenį ir augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Sodą sumaišykite su citrinos sultimis, supilkite į tešlą ir gerai išminkykite. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 3
Dabar tešlą padalykite į mažus rutuliukus, sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite, kad gautumėte paplotėlius. Kepkite 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Kategorijos