Avižiniai sausainiai su ryžių miltais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Avižiniai sausainiai su ryžių miltais

Avižinių dribsnių sausainiai su ryžių miltais yra sveiki ir paprasti naminiai sausainiai, kurie ypač tinka tiems, kurie kepimui nenaudoja kvietinių miltų. Sausainiai yra traškūs ir turi auksinę plutelę. Jie bus puikus priedas prie stiklinės šilto pieno, karštos arbatos, kavos ar kakavos.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
333 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
64 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su ryžių miltais Žingsnis 1
Sumaišykite ryžių miltus ir avižinius dribsnius, cukrų, vaniliną ir druską. Supilkite vandenį ir augalinį aliejų ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su ryžių miltais Žingsnis 2
Sodą sumaišykite su citrinos sultimis, supilkite į tešlą ir gerai išminkykite. Suvyniokite tešlą į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 1 valandai.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su ryžių miltais Žingsnis 3
Dabar tešlą padalykite į mažus rutuliukus, sudėkite juos ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šiek tiek suplokite, kad gautumėte paplotėlius. Kepkite 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos