Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su šokolado gabalėliais
Pirmasis avižinių sausainių receptas datuojamas 1896 m. Būtent tais metais jis buvo paskelbtas Fannie Farmer knygoje "The Boston Cookery School Cookbook". Tačiau, žinoma, šeimininkės išrado ir iškepė herkaus pagrindo sausainių ir anksčiau. Per tiek metų avižinių sausainių receptų variantų susikaupė daugybė. Čia jums atrinkome pačius skaniausius ir sėkmingiausius. Vienas iš jų - avižinių sausainių su šokolado griežinėliais receptas. Puikiai tiks šokolado mėgėjams.
Žingsnis 1
Pradėkite minkyti sausainių tešlą. Avižinius dribsnius, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius supilkite į patogų gilų dubenį.
Žingsnis 2
Viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Suberkite kakavą ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Ant viršaus sudėkite sausainius, o ant jų - šokolado gabalėlius.
Žingsnis 5
Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių. Kepkite sausainius apie 10 minučių.
Kategorijos