Avižiniai sausainiai su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su varške

Avižiniai sausainiai yra mėgstami vaikystėje, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Mūsų recepte sužinosite, kaip pagaminti sausainius, kad jie būtų ypač purūs. Sausainiams geriau naudoti būtent varškę, o ne varškės masę.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
336 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su varške Žingsnis 1
Giliame dubenyje arba puode sumaišykite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir raugą.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su varške Žingsnis 2
Maišykite dubenį tol, kol mišinys taps vientisas ir be gumulėlių.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su varške Žingsnis 3
Sudėkite varškę ir įmaišykite ją į tešlą.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su varške Žingsnis 4
Prieš kepdami sausainius įkaitinkite orkaitę ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

Žingsnis 5

Avižiniai sausainiai su varške Žingsnis 5
Kepkite sausainius 10 minučių iki 190 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Paruoštus sausainius palikite kelioms minutėms atvėsti, kad šiek tiek sukietėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos