Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su varške
Avižiniai sausainiai yra mėgstami vaikystėje, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Mūsų recepte sužinosite, kaip pagaminti sausainius, kad jie būtų ypač purūs. Sausainiams geriau naudoti būtent varškę, o ne varškės masę.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje arba puode sumaišykite avižas, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir raugą.
Žingsnis 2
Maišykite dubenį tol, kol mišinys taps vientisas ir be gumulėlių.
Žingsnis 3
Sudėkite varškę ir įmaišykite ją į tešlą.
Žingsnis 4
Prieš kepdami sausainius įkaitinkite orkaitę ir kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
Žingsnis 5
Kepkite sausainius 10 minučių iki 190 laipsnių pagal Celsijų įkaitintoje orkaitėje. Paruoštus sausainius palikite kelioms minutėms atvėsti, kad šiek tiek sukietėtų.
Kategorijos