Publikavimo data: 2025-08-17
Avižiniai sausainiai su varške ir bananais
Avižiniai sausainiai su varške gaminami į klasikinius avižinius sausainius pridėjus varškės, kuri sausainiams suteikia lengvo kreminio skonio ir minkštumo. Avižinių dribsnių sausainiai laikomi gana dietiniu produktu ir juos ruošia tie, kurie nusprendė laikytis dietos. Šių sausainių receptas dėl cukraus nėra toks dietinis.
Žingsnis 1
Nulupkite bananų žievelę. Sudėkite bananus į dubenį ir sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Į bananus sudėkite varškę, dribsnius, cukrų ir kepimo miltelius. Į visą mišinį persijokite miltus ir supilkite sviestą. Rankomis išminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Pabarstykite stalą miltais ir padėkite ant jo tešlą. Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Peilį patepkite augaliniu aliejumi ir supjaustykite vienodais kvadratėliais.
Žingsnis 4
Sausainius pamirkykite sezamo sėklose. Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių ir sudėkite sausainių lakštus. Kepkite 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos