Avižiniai sausainiai su varške ir bananais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avižiniai sausainiai su varške ir bananais

Avižiniai sausainiai su varške gaminami į klasikinius avižinius sausainius pridėjus varškės, kuri sausainiams suteikia lengvo kreminio skonio ir minkštumo. Avižinių dribsnių sausainiai laikomi gana dietiniu produktu ir juos ruošia tie, kurie nusprendė laikytis dietos. Šių sausainių receptas dėl cukraus nėra toks dietinis.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
281 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
44 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su varške ir bananais Žingsnis 1
Nulupkite bananų žievelę. Sudėkite bananus į dubenį ir sutrinkite šakute.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su varške ir bananais Žingsnis 2
Į bananus sudėkite varškę, dribsnius, cukrų ir kepimo miltelius. Į visą mišinį persijokite miltus ir supilkite sviestą. Rankomis išminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su varške ir bananais Žingsnis 3
Pabarstykite stalą miltais ir padėkite ant jo tešlą. Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Peilį patepkite augaliniu aliejumi ir supjaustykite vienodais kvadratėliais.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su varške ir bananais Žingsnis 4
Sausainius pamirkykite sezamo sėklose. Ant kepimo skardos išklokite kepimo popierių ir sudėkite sausainių lakštus. Kepkite 25 minutes 190 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas orkaitėje, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, lengva, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, užkandis, riešutų sezonas, sausainiai, avižiniai sausainiai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos