Publikavimo data: 2024-03-27
Avižiniai sausainiai su vyšniomis
Aromatingi, traškūs naminiai avižiniai sausainiai yra geriausias skanėstas suaugusiesiems ir vaikams. Į sausainius įmaišykite vyšnių ir desertas iškart taps neįprastas ir labai sveikas. Vyšniose yra daug vitamino A, kuris būtinas mūsų regėjimo aštrumui, vitamino C, palaikančio imunitetą, ir B grupės vitaminų, atsakingų už visus medžiagų apykaitos procesus organizme.
Žingsnis 1
Paimkite avižinius dribsnius, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius ir supilkite į gilų dubenį.
Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus.
Žingsnis 3
Ant kepimo skardos išklokite pergamentinį popierių. Išdėliokite sausainius. Ant viršaus sudėkite vyšnias.
Žingsnis 4
Sausainiai turėtų kepti apie 10 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos