Avižiniai sausainiai su vyšniomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avižiniai sausainiai su vyšniomis

Aromatingi, traškūs naminiai avižiniai sausainiai yra geriausias skanėstas suaugusiesiems ir vaikams. Į sausainius įmaišykite vyšnių ir desertas iškart taps neįprastas ir labai sveikas. Vyšniose yra daug vitamino A, kuris būtinas mūsų regėjimo aštrumui, vitamino C, palaikančio imunitetą, ir B grupės vitaminų, atsakingų už visus medžiagų apykaitos procesus organizme.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
347 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
41 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.74/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižiniai sausainiai su vyšniomis Žingsnis 1
Paimkite avižinius dribsnius, miltus, minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius ir supilkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Avižiniai sausainiai su vyšniomis Žingsnis 2
Sumaišykite visus ingredientus.

Žingsnis 3

Avižiniai sausainiai su vyšniomis Žingsnis 3
Ant kepimo skardos išklokite pergamentinį popierių. Išdėliokite sausainius. Ant viršaus sudėkite vyšnias.

Žingsnis 4

Avižiniai sausainiai su vyšniomis Žingsnis 4
Sausainiai turėtų kepti apie 10 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos