Publikavimo data: 2025-08-19
Avižinių blynų blynas tinginio pica.
Avižinių dribsnių blynas yra sveikas ir maistingas patiekalas, skirtas sveikai mitybai. Dažnai jį gaminu pusryčiams arba pietums. Mano avižinių dribsnių blynas labai neįprastas: jam paruošti pasirinkau ingredientus, kurie dažniausiai naudojami picai, todėl ir pavadinimas toks.
Žingsnis 1
Dubenyje arba giliame inde sumaišykite pieną, kiaušinį, avižinius dribsnius ir prieskonius. Suplakite šakute arba plaktuvu.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į įkaitintą ir aliejumi pateptą keptuvę. Tolygiai paskirstykite mišinį, kad gautųsi blynas. Uždenkite dangčiu.
Žingsnis 3
Įdarui agurką, dešrą, pomidorą supjaustykite kubeliais, sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 4
Po 5 minučių atsargiai apverskite iškepusį avižinį blyną ir uždėkite griežinėliais supjaustytą įdarą, kaip parodyta nuotraukoje. Uždenkite dangčiu dar porai minučių. Kai sūris išsilydys, perlenkite blyną per pusę.
Kategorijos