Publikavimo data: 2025-08-20
Avižinių dribsnių blynas su menkės kepenėlėmis ir kiaušiniu
Jūros gėrybės yra labai skanus ir sveikas patiekalas. Kiek daug naudingų medžiagų yra šiuose produktuose! O menkės kepenys yra švelnios tekstūros, puikaus skonio ir stebuklingo aromato. Sotus avižinių dribsnių blynas su šiuo įdaru padarys ryškų įspūdį net įnoringiausiam gurmanui!
Žingsnis 1
Šakute suplakite 2 kiaušinius, supilkite pieną, grūdų dribsnius ir palikite 10 minučių.
Žingsnis 2
Sūrį ir kiaušinį sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 3
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, svogūnus, majonezą ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Supilkite blynų masę ant aliejumi pateptos keptuvės ir kepkite po 6 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 5
Iškeptą avižinių dribsnių blyną dėkite į lėkštę, visą paviršių patepkite menkės kepenėlėmis.
Žingsnis 6
Pusę blyno aptepkite kiaušinių mase.
Žingsnis 7
Ant kito sluoksnio uždėkite tarkuoto sūrio.
Žingsnis 8
Kitą pusę blyno uždenkite įdaru ir perkelkite avižinių dribsnių blyną į lėkštę. Avižinių dribsnių blynas paruoštas valgyti!
Kategorijos