Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai

Šie sausainiai neįtikėtinai skanūs, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Šis efektas pasiekiamas įdėjus minkštos varškės. Būtinai išbandykite šiuos avižinius sausainius. Receptą radau internete.
Gaminimo laikas
41 min.
Laikas virtuvėje
12 min.
Kalorijos
308 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.1/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Suminkštintą sviestą gerai sumaišykite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir varške.

Žingsnis 2

Suberkite avižinius dribsnius, sodą, išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti, kad dribsniai išbrinktų.

Žingsnis 3

Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite tešlą.

Žingsnis 4

Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai Žingsnis 4
Ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos šaukštu paskirstykite mišinį graikinio riešuto dydžio porcijomis.

Žingsnis 5

Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių 180˚C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos