Publikavimo data: 2025-08-19
Avižinių dribsnių ir išrūgų sausainiai
Šie sausainiai neįtikėtinai skanūs, minkšti viduje ir traškūs išorėje. Šis efektas pasiekiamas įdėjus minkštos varškės. Būtinai išbandykite šiuos avižinius sausainius. Receptą radau internete.
Žingsnis 1
Suminkštintą sviestą gerai sumaišykite su cukrumi, druska, vaniliniu cukrumi ir varške.
Žingsnis 2
Suberkite avižinius dribsnius, sodą, išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti, kad dribsniai išbrinktų.
Žingsnis 3
Suberkite miltus ir gerai išmaišykite tešlą.
Žingsnis 4
Ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos šaukštu paskirstykite mišinį graikinio riešuto dydžio porcijomis.
Žingsnis 5
Kepkite 30 minučių 180˚C temperatūroje.
Kategorijos