Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais

Avižiniai dribsniai yra vienas sėkmingiausių grūdinių produktų, derinamų su džiovintais vaisiais. Džiovinti vaisiai yra puikus saldumynų pakaitalas. Šiuo atveju avižiniai dribsniai verdami ant pieno, pridedant sultenių ir abrikosų. Galite vartoti ir kitų džiovintų vaisių, pavyzdžiui, džiovintų slyvų, obuolių, kriaušių ar bananų. Recepto ypatumas tas, kad džiovinti vaisiai dedami ne pabaigoje, o virimo metu, dėl to košė gaunasi švelni, su ryškiu vaisių skoniu ir aromatu.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.87/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais Žingsnis 1
Paruoškite avižinių dribsnių košę su džiovintais vaisiais. Užvirinkite pieną ant vidutinės ugnies. Į pieną suberkite avižas, sultenes ir abrikosus. Sumažinkite ugnį iki silpnos.

Žingsnis 2

Avižinių dribsnių košė su džiovintais vaisiais Žingsnis 2
Baigkite ruošti avižinių dribsnių košę. Į avižinius dribsnius, pieną ir džiovintus vaisius suberkite cukrų. Maišydami virkite 10-15 minučių, priklausomai nuo grūdų rūšies. Išjunkite kaitinimą. Į košę sudėkite sviestą, išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos