Avižinių dribsnių sausainiai su sultenėmis ir cinamonu orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Avižinių dribsnių sausainiai su sultenėmis ir cinamonu orkaitėje

Avižiniai sausainiai yra škotiškų avižinių blynų arba blynų palikuonys. Juose esantis manganas, kalcis ir B grupės vitaminai padeda vystytis vaiko raumenų ir kaulų sistemai bei smegenims. Avižinių sausainių nauda taip pat pasireiškia tuo, kad jie gerina emocinę savijautą ir stabilizuoja psichiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
386 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižinių dribsnių sausainiai su sultenėmis ir cinamonu orkaitėje Žingsnis 1
Giliame dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmuškite kiaušinį ir suplakite.

Žingsnis 2

Avižinių dribsnių sausainiai su sultenėmis ir cinamonu orkaitėje Žingsnis 2
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus su cinamonu, druska ir soda. Į kiaušinius ir sviestą įmaišykite sausą mišinį. Viską išmaišykite ir supilkite avižinius dribsnius bei sultenes.

Žingsnis 3

Avižinių dribsnių sausainiai su sultenėmis ir cinamonu orkaitėje Žingsnis 3
Rankomis suformuokite sausainius, šiek tiek suplokite juos ant viršaus. Kepkite orkaitėje 15-20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos