Avižinių dribsnių vafliai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Avižinių dribsnių vafliai

Iš avižinių dribsnių galima paruošti daug skanių patiekalų, be įprastos košės, tereikia parodyti šiek tiek fantazijos. Pavyzdžiui, vafliai iš avižinių miltų. Jie nepakenks figūrai, nes avižinių vaflių recepte nenaudojami kvietiniai miltai. Todėl šį patiekalą galite įtraukti į dietą, neįtraukdami į jį cukraus. Norint gauti sočius pusryčius ar užkandį, į patiekalą įdėkite šiek tiek neriebios varškės ir grietinės, kad patiekale esančius sudėtinius angliavandenius papildytumėte reikiamu baltymų kiekiu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
39 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižinių dribsnių vafliai Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir supilkite cukrų. Maišykite maišytuvu iki vientisos masės. Supilkite pieną ir ištirpintą, bet šiek tiek atvėsusį sviestą. Supilkite smulkintus avižinius dribsnius, kvietinius miltus, sodą ir druską. Dar kartą išmaišykite iki vientisos masės. Jei tešla per skysta, įberkite šiek tiek daugiau kvietinių miltų.

Žingsnis 2

Avižinių dribsnių vafliai Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įkaitinkite vaflinę ir patepkite augaliniu aliejumi. Į vaflinę šaukštu dėkite tešlos, maždaug po 1,5 valgomojo šaukšto vienai vaflei. Kepkite, kol iškeps, paprastai apie 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos