Avižų-bananų pyragas be miltų ir kepimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Avižų-bananų pyragas be miltų ir kepimo

Pyragas būna kvapnus, švelnus ir labai skanus, saikingai saldus, mažai kaloringas ir sveikas. Gabalėlis šio pyrago pusryčiams praturtins jūsų organizmą skaidulinėmis medžiagomis ir suteiks energijos visai dienai. Stengiuosi nenaudoti rafinuotų miltų ir pieno. Į sudėtį įeina tik sveiki produktai, o pyrago nereikia kepti.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
319 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Avižų-bananų pyragas be miltų ir kepimo Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite bananus. Paruoškite mėgstamus riešutus (aš naudojau žemės riešutus).

Žingsnis 2

Avižų-bananų pyragas be miltų ir kepimo Žingsnis 2
Maišytuvu pakaitomis suplakite avižinius dribsnius, perkelkite juos į dubenį, tada susmulkinkite riešutus ir bananus. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje (jei norite, galite įdėti sviesto, grietinėlės arba pieno). Visus ingredientus gerai išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.

Žingsnis 3

Avižų-bananų pyragas be miltų ir kepimo Žingsnis 3
Sudėkite tešlą į formą, gerai prispauskite ir išlyginkite. Viršų apibarstykite riešutais ir tarkuotu šokoladu. Taip pat galite aptepti šokoladiniu ganache. Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos