Publikavimo data: 2024-06-22
Avižų kokteilis su abrikosais ir migdolais
Kokteiliai atsirado iškart po to, kai buvo išrastas maišytuvas, kuris vaisių ir daržovių gėrimą padaro vientisos konsistencijos. Tai privalomas gėrimas tų, kurie laikosi tinkamos mitybos, mitybos racione, jį lengvai virškina organizmas, kartu prisotindamas dienos vitaminų ir mineralų normą. Reguliariai vartojamas kokteilis valo organizmą nuo toksinų ir toksinų, greitina medžiagų apykaitą. Naudingiausi ir maistingiausi kokteiliai gaminami pridėjus riešutų, džiovintų vaisių ir raugintų pieno produktų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Migdolus sudėkite į sausą įkaitintą keptuvę. Kepkite 3-4 minutes. Migdolus atvėsinkite ir sudėkite į maišytuvo dubenį. Susmulkinkite riešutus iki smulkių trupinių. Abrikosus supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paruoškite kokteilį. Išbrinkusius avižinius dribsnius sudėkite į tinkamą indą, suberkite smulkintus migdolus ir smulkintus abrikosus. Į gautą mišinį įpilkite jogurto ir medaus. Mišinį suplakite trintuvu iki vientisos tyrelės konsistencijos.
Kategorijos