Publikavimo data: 2024-06-09
Avižų košė su pienu ir grietinėle
Avižiniai dribsniai yra įprastas patiekalas Anglijoje ir Rusijoje. Iš tiesų avižinių dribsnių košė skani ir ant pieno, ir ant vandens. Tai labai naudingi ir maistingi grūdiniai produktai. Ir toks košės receptas nepaliks abejingų. Sočius ir skanius pusryčius, kuriuos taip mėgsta vaikai ir suaugusieji, galima paruošti per labai trumpą laiką.
Žingsnis 1
Avižinius dribsnius supilkite į dubenį ir suberkite cukrų. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite pieną. Pašildykite turinį ir užvirinkite. Virkite 3-5 minutes.
Žingsnis 2
Po to avižinius dribsnius išjunkite ir palikite 10 minučių pastovėti po dangčiu. Tada košę galite paskirstyti į lėkštes ir pabaigti su gabalėliu sviesto.
Kategorijos