Avižų košė su pienu ir grietinėle pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Avižų košė su pienu ir grietinėle

Avižiniai dribsniai yra įprastas patiekalas Anglijoje ir Rusijoje. Iš tiesų avižinių dribsnių košė skani ir ant pieno, ir ant vandens. Tai labai naudingi ir maistingi grūdiniai produktai. Ir toks košės receptas nepaliks abejingų. Sočius ir skanius pusryčius, kuriuos taip mėgsta vaikai ir suaugusieji, galima paruošti per labai trumpą laiką.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avižų košė su pienu ir grietinėle Žingsnis 1
Avižinius dribsnius supilkite į dubenį ir suberkite cukrų. Kruopščiai išmaišykite ir supilkite pieną. Pašildykite turinį ir užvirinkite. Virkite 3-5 minutes.

Žingsnis 2

Avižų košė su pienu ir grietinėle Žingsnis 2
Po to avižinius dribsnius išjunkite ir palikite 10 minučių pastovėti po dangčiu. Tada košę galite paskirstyti į lėkštes ir pabaigti su gabalėliu sviesto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos