Avokadai keksiukuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadai keksiukuose

Tartaletės yra vienas garsiausių užkandžių švediškuose staluose visame pasaulyje. Jie atrodo kaip maži atviri krepšeliai su įdaru, kuris gali būti labai įvairus - nuo uogų iki jūros gėrybių. Svarbiausia ruošiant tartaletes su įdarais - kruopščiai supjaustyti produktus. Klasikiniai įdarų produktai yra česnakai, žolelės, varškė, krevetės, grybai, raudonieji ikrai ir, žinoma, minkštas ir švelnus avokadas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
262 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Avokadai keksiukuose Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atskirame dubenyje sutrinkite avokadą šakute iki vientisos masės. Sumaišykite avokadą su kreminiu sūriu.

Žingsnis 2

Avokadai keksiukuose Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Paruoštą įdarą sudėkite į tartaletes ir padarykite nedidelę duobutę. Į ją šaukšteliu atsargiai įberkite raudonųjų ikrų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos