Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadai keksiukuose
Tartaletės yra vienas garsiausių užkandžių švediškuose staluose visame pasaulyje. Jie atrodo kaip maži atviri krepšeliai su įdaru, kuris gali būti labai įvairus - nuo uogų iki jūros gėrybių. Svarbiausia ruošiant tartaletes su įdarais - kruopščiai supjaustyti produktus. Klasikiniai įdarų produktai yra česnakai, žolelės, varškė, krevetės, grybai, raudonieji ikrai ir, žinoma, minkštas ir švelnus avokadas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Atskirame dubenyje sutrinkite avokadą šakute iki vientisos masės. Sumaišykite avokadą su kreminiu sūriu.
Žingsnis 2
Paruoškite pyragėlius. Paruoštą įdarą sudėkite į tartaletes ir padarykite nedidelę duobutę. Į ją šaukšteliu atsargiai įberkite raudonųjų ikrų.
Kategorijos