Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadas folijoje
Folijoje keptas avokadas - tai sotaus ir sveiko pusryčių patiekalo idėja. Kepimui reikalingas prinokęs vaisius, todėl rinkdamiesi parduotuvėje atkreipkite dėmesį į spalvą - jis turi būti tolygiai žalias, ne per tamsus ar šviesus, be dėmių. Paspaudus minkštimas turi susilenkti, o paskui grįžti į pradinę būseną. Norėdami įsitikinti, ar vaisiai prinokę, juos pakratykite. Prinokusio avokado sėklos atsiskiria nuo minkštimo ir pasigirsta trenksmas.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorus supjaustykite kubeliais. Smulkiai supjaustykite svogūną. Į dubenį įmuškite kiaušinius ir suplakite.
Žingsnis 2
Įdarykite avokadus. Sudėkite avokadų puseles ant folijos. Į duobutėse likusias skylutes įdėkite dalį pomidorų ir svogūnų. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir pabarstykite sūriu. Foliją suvyniokite ir 10-15 min. pašaukite į orkaitę.
Kategorijos