Publikavimo data: 2025-08-16
Avokadas mikrobangų krosnelėje
Avokadas yra Pietų Amerikos vaisius, kuris visame pasaulyje paplito ispanų kolonizatorių dėka. Populiariausios trys šio vaisiaus veislės: meksikietiška, gvatemalietiška ir antilietiška. Jos skiriasi dydžiu, kvapu, žievelės storiu ir spalva. Avokade gausu sveikųjų riebalų, mineralų ir vitaminų, o jo energinė vertė - 200 kcal 100 g - įtraukta į Gineso rekordų knygą. Jei norite greitai ir sveikai pusryčiauti, avokadą pasigaminkite mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Sudėkite avokado puseles į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenį, kad kauliukų skylutės būtų nukreiptos į viršų. Į kiekvieną puselę įmuškite po vieną kiaušinį, palikdami nepažeistą trynį, ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Avokadus iškepkite mikrobangų krosnelėje. Įdėkite indą su gabalėliais į mikrobangų krosnelę. Įjunkite ją 45 sekundėms 800 vatų galia. Tada išimkite indą ir patikrinkite baltymus. Jei jis skystas, grąžinkite indą į mikrobangų krosnelę ir palaikykite ją dar 15 sekundžių.
Kategorijos