Avokadas mikrobangų krosnelėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokadas mikrobangų krosnelėje

Avokadas yra Pietų Amerikos vaisius, kuris visame pasaulyje paplito ispanų kolonizatorių dėka. Populiariausios trys šio vaisiaus veislės: meksikietiška, gvatemalietiška ir antilietiška. Jos skiriasi dydžiu, kvapu, žievelės storiu ir spalva. Avokade gausu sveikųjų riebalų, mineralų ir vitaminų, o jo energinė vertė - 200 kcal 100 g - įtraukta į Gineso rekordų knygą. Jei norite greitai ir sveikai pusryčiauti, avokadą pasigaminkite mikrobangų krosnelėje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.93/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Avokadas mikrobangų krosnelėje Žingsnis 1
Paruoškite patiekalo ingredientus. Sudėkite avokado puseles į mikrobangų krosnelei tinkamą dubenį, kad kauliukų skylutės būtų nukreiptos į viršų. Į kiekvieną puselę įmuškite po vieną kiaušinį, palikdami nepažeistą trynį, ir pasūdykite.

Žingsnis 2

Avokadas mikrobangų krosnelėje Žingsnis 2
Avokadus iškepkite mikrobangų krosnelėje. Įdėkite indą su gabalėliais į mikrobangų krosnelę. Įjunkite ją 45 sekundėms 800 vatų galia. Tada išimkite indą ir patikrinkite baltymus. Jei jis skystas, grąžinkite indą į mikrobangų krosnelę ir palaikykite ją dar 15 sekundžių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos