Publikavimo data: 2025-08-16
Avokado su parmezanu užkandis
Avokadas, vyšniniai pomidorai ir parmezanas - puikus derinys. Svarbu naudoti prinokusį avokadą, kad salotos būtų skanios. Paimkite vaisių į delną ir švelniai suspauskite. Taip pajusite, koks jis kietas ar minkštas. Apžiūrėkite kotelį - subrendusio vaisiaus jis yra sausas ir tamsus. Be vyšninių pomidorų, šioms salotoms galite naudoti ir įprastus pomidorus.
Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Padažui sumaišykite aliejų ir citrinos sultis. Jei reikia, pagal skonį pasūdykite. Vyšninius pomidorus supjaustykite į 4 dalis. Alyvuoges supjaustykite žiedais, o avokadą - plonais griežinėliais.
Žingsnis 2
Puoškite salotas. Paimkite dubenį, sudėkite į jį salotų lapus. Tada sudėkite avokadą, pomidorus ir alyvuoges. Supilkite padažą. Išmaišykite ir pabarstykite sūriu.
Kategorijos