Avokado su parmezanu užkandis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Avokado su parmezanu užkandis

Avokadas, vyšniniai pomidorai ir parmezanas - puikus derinys. Svarbu naudoti prinokusį avokadą, kad salotos būtų skanios. Paimkite vaisių į delną ir švelniai suspauskite. Taip pajusite, koks jis kietas ar minkštas. Apžiūrėkite kotelį - subrendusio vaisiaus jis yra sausas ir tamsus. Be vyšninių pomidorų, šioms salotoms galite naudoti ir įprastus pomidorus.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.26/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Avokado su parmezanu užkandis Žingsnis 1
Paruoškite produktus. Padažui sumaišykite aliejų ir citrinos sultis. Jei reikia, pagal skonį pasūdykite. Vyšninius pomidorus supjaustykite į 4 dalis. Alyvuoges supjaustykite žiedais, o avokadą - plonais griežinėliais.

Žingsnis 2

Avokado su parmezanu užkandis Žingsnis 2
Puoškite salotas. Paimkite dubenį, sudėkite į jį salotų lapus. Tada sudėkite avokadą, pomidorus ir alyvuoges. Supilkite padažą. Išmaišykite ir pabarstykite sūriu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos