Publikavimo data: 2025-08-16
Avokado užkandis keptuvėje
Avokadas yra unikalus produktas, kuris gali būti ne tik pagrindinio patiekalo dalis, bet ir savarankiškas užkandis. Ir vaisius galima vartoti ne tik žalią. Avokadai dažnai kepami ir net gruzdinami, taip gaminant naujus įdomius patiekalus. Avokadų užkandis ant keptuvės - neįprastas skanėstas, primenantis grynuolius. Traški karšta plutelė išorėje puikiai dera su minkštu vėsiu vaisiumi viduje. Paruoštas patiekalas būna labai skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Nuluptą avokadą supjaustykite mažais griežinėliais. Į gilų dubenį įmuškite vištienos kiaušinius ir lengvai suplakite juos šakute. Į kitą dubenį supilkite krakmolą, sumaišykite jį su druska. Į paskutinį dubenėlį suberkite džiūvėsėlius.
Žingsnis 2
Paruoškite užkandį. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir padėkite ją ant ugnies, kad įkaistų. Kol aliejus įkaista, avokadų griežinėlius apšlakstykite citrinos sultimis. Tada vaisius pamerkite į krakmolo ir druskos mišinį, perteklių nuplaukite. Po to skilteles pamerkite į kiaušinius ir apvoliokite džiūvėsėliuose. Dėkite griežinėlius ant įkaitintos keptuvės ir apkepkite juos iš visų pusių, kol apskrus.
Kategorijos