Publikavimo data: 2024-03-30
Avokadų brusketos
Brusketos su avokadais - sveikas ir skanus itališkas užkandis. Į patiekalą būtinai įeina traški duona. Tai gali būti tradicinė itališka Ciabatta. Tačiau ją galite pakeisti bet kokia kita duona, kuri labiau atitinka jūsų skonį. Iš duonos, avokado, pomidorų, žolelių ir prieskonių pagaminamas puikus lengvas užkandis, kuris greitai numalšins alkį. Receptas itin paprastas - su jo paruošimu susidoros net pradedantysis.
Žingsnis 1
Apkepkite duoną. Baltą duoną supjaustykite riekelėmis. Kiekvieną riekelę patepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite karštoje sausoje keptuvėje, kol apskrus. Susmulkinkite česnako skiltelę ir užtepkite ant kiekvieno skrebučio. Likusį česnaką smulkiai sukapokite.
Žingsnis 2
Paruoškite daržoves įdarui. Pomidorus supjaustykite ketvirčiais. Avokadą ir agurką supjaustykite mažais kubeliais. Baziliką supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Paruoškite brusketą. Giliame dubenyje sumaišykite balzaminį actą su alyvuogių aliejumi. Sudėkite smulkintą česnaką, pomidorą, avokadą, baziliką ir agurko griežinėlius. Pagardinkite druska. Išmaišykite, kad susimaišytų. Kiekvieną duonos riekelę aptepkite mišiniu.
Kategorijos