Avokadų česnakų ir citrinų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-27

Avokadų česnakų ir citrinų padažas

Padažas - tai dalykas, kuris gali suteikti naują skonį pasenusiam patiekalui, praturtinti ir nuspalvinti bet kurį patiekalą. Avokadų česnakų ir citrinų padažas puikiai tinka žuviai, mėsai ir daržovėms. Bet kokie užkandžiai, pavyzdžiui, bulvytės ar nachos, taip pat labai skanūs, kai yra pamerkti į padažą. Citrinos rūgštelės ir aromatingo česnako prisilietimas avokadų tyrėje - pasigaminkite ir paragaukite patys!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.34/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Avokadų česnakų ir citrinų padažas Žingsnis 1
Nulupkite avokadą. Supjaustykite jį griežinėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.

Žingsnis 2

Avokadų česnakų ir citrinų padažas Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Suberkite jį į avokadą.

Žingsnis 3

Avokadų česnakų ir citrinų padažas Žingsnis 3
Perpjaukite citriną per pusę ir į avokadą supilkite pusės citrinos sultis. Taip pat į dubenį įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mišinį suplakite iki vientisos masės. Jei padažas per tirštas, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus.

Žingsnis 4

Avokadų česnakų ir citrinų padažas Žingsnis 4
Avokadų česnakų ir citrinų padažą perkelkite į keptuvę. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos