Publikavimo data: 2024-03-27
Avokadų česnakų ir citrinų padažas
Padažas - tai dalykas, kuris gali suteikti naują skonį pasenusiam patiekalui, praturtinti ir nuspalvinti bet kurį patiekalą. Avokadų česnakų ir citrinų padažas puikiai tinka žuviai, mėsai ir daržovėms. Bet kokie užkandžiai, pavyzdžiui, bulvytės ar nachos, taip pat labai skanūs, kai yra pamerkti į padažą. Citrinos rūgštelės ir aromatingo česnako prisilietimas avokadų tyrėje - pasigaminkite ir paragaukite patys!
Žingsnis 1
Nulupkite avokadą. Supjaustykite jį griežinėliais ir sudėkite į maišytuvo dubenį.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite česnaką. Suberkite jį į avokadą.
Žingsnis 3
Perpjaukite citriną per pusę ir į avokadą supilkite pusės citrinos sultis. Taip pat į dubenį įpilkite šiek tiek alyvuogių aliejaus, druskos ir maltų juodųjų pipirų. Mišinį suplakite iki vientisos masės. Jei padažas per tirštas, įpilkite daugiau alyvuogių aliejaus.
Žingsnis 4
Avokadų česnakų ir citrinų padažą perkelkite į keptuvę. Mėgaukitės!
Kategorijos