Publikavimo data: 2024-03-29
Česnakinis sūrio padažas
Česnakinis sūrio padažas puikiai tinka makaronams, užkandžiams, skrebučiams ir mėsai. Toks padažas paruošiamas labai greitai. Vienas iš pagrindinių naminio česnakinio padažo privalumų - paprastas ingredientų rinkinys be cheminių priedų ir konservantų. Padažą galite padaryti pikantiškesnį, jei įdėsite daugiau česnako. Padažo tirštumui reguliuoti taip pat galite naudoti miltus.
Žingsnis 1
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 3
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 4
Keptuvėje su trupučiu augalinio aliejaus ištirpinkite sviestą. Suberkite miltus.
Žingsnis 5
Supilkite pieną į keptuvę.
Žingsnis 6
Į padažą sudėkite sūrį ir česnaką.
Žingsnis 7
Reguliariai maišydami virkite padažą ant silpnos ugnies 7-9 minutes, kol sūris visiškai išsilydys.
Žingsnis 8
Padažą papuoškite smulkintais krapais. Paruošta!
Kategorijos